Selamat Hari Raya ❤️
Previous
Previous Product Image

Ainaa Cleanser

RM45.00
Next

Ainaa Scrub Mask

RM39.00
ainaa-scrub

Ainaa Sunscreen

RM59.00

Ainaa Sunscreen

RM59.00

This Ultra-Lightweight chemical type SPF 50 PA++ sunscreen contain unique blend of sunscreen filters that provide enhanced protected against UVA/UVB. This sunscreen also contains vitamin E, combination of organic sunflower shoots and powerful antioxidants from tea tara tree in order to efficiently protect the skin against the harmful effects of infrared (IR).

Net volume: 20ml

Weight: 50g

KKM: NOT181103573K

Hurry! only 12 left in stock.
Trust Badge Image

Description

 

 

TESTIMONI PENGGUNA

 

bank all

Additional information

Weight 0.1 kg

Reviews

5 Star
100%
7 review(s)
4 Star
0%
0 review(s)
3 Star
0%
0 review(s)
2 Star
0%
0 review(s)
1 Star
0%
0 review(s)

Reviewed by 06 customer(s)

Sort by

  • Avatar

    Syarifah Syuhada Syed Khalid

    Love this product

    24-04-2022
    Verified Purchase

    Share on

  • Avatar

    Anonymous

    Ainaa sunscreen lagi best dari sunscreen drugstore.. Terbaikk 👍

    09-04-2022
    Verified Purchase

    Share on

  • Avatar

    hanumnur1203

    Teksturnya agak tebal berbanding yang dulu tapi lebih baik juga sebab tak cepat habis.Dulu first time guna Ainaa sunscreen rasa selesa je kulit muka memang terbaiklah Ainaa Beauty .👍👍👍👍👍😃 saya suka bungkusan pun di balut dengan terlalu kemas.

    31-01-2022
    Verified Purchase

    Share on

  • Avatar

    Fatinnn777

    Alhamdulillh. Kakak saya pun suka.

    01-11-2021
    Verified Purchase

    Share on

  • Avatar

    Fatinnn777

    Alhamdulillh. Kulit saya boleh adapt dgn sunscreen ni

    01-11-2021
    Verified Purchase

    Share on

  • Avatar

    Meeoraiman

    👍🏻👍🏻👍🏻

    30-08-2021
    Verified Purchase

    Share on

  • Avatar

    aisyah maskuri

    actually dah pernah pakai ainaa sunscreen setahun lebih but disebabkan kurang bajet, saya try pakai water-based sunscreen jenama lain and seriously tak boleh nak kalahkan ainaa sunscreen. mmg betullah ainaa sunscreen ni the best sunscreen ever❤️❤️

    23-08-2021
    Verified Purchase

    Share on

Only logged in customers who have purchased this product may leave a review.

Shopping cart

0
image/svg+xml

No products in the cart.

Continue Shopping
error: Content is protected!