#staysafe ❤️ #kitajagakita
Previous
ainaa-scrub

Ainaa Scrub Mask

RM39.00
Next

Ainaa Set Essential Care

RM150.00
Next Product Image

Ainaa Set Basic Care

RM110.00

Ainaa Set Basic Care

RM110.00

Good for starter. Set of  Ainaa Serum and Ainaa Cleanser

Hurry! only 37 left in stock.

Gift to someone special?

Khas untuk anda yang nak berikan hadiah kepada yang tersayang. Hadiah anda akan kelihatan lebih eksklusif, confirm hati si dia cair punya!

  • Contoh : Happy Birthday Mama, we love you!Max: 220 characters

Product

Add-on

Total

Add to My Wishlist
Add to My Wishlist
This order will earn 110 Ainaa Points. Make sure you log in or create an account to eligible for this point.
Trust Badge Image

Description

Good for a starter. Set of Ainaa Serum and Ainaa Cleanser.

 

bank all

Reviews

5 Star
87.5%
7 review(s)
4 Star
12.5%
1 review(s)
3 Star
0%
0 review(s)
2 Star
0%
0 review(s)
1 Star
0%
0 review(s)

Reviewed by 08 customer(s)

Sort by

  • Avatar

    Firuz

    So far there no progress yet on my skin. Still got redness and I will wait for a little bit to see the progress. If there some progress, then I will definitely repurchase the serum and cleanser

    13-09-2021
    Verified Purchase

    Share on

  • Avatar

    Nur Warisya

    alhamdulillah dapat juga produk ainaa ni, btw saya pengguna baru . Service tip top, terbaik. Lagipun tak heavy so bestlah pakai. Mula nampaklah jerawat dah tak timbul sangat walaupun belum hilang. Still nak kena tengok progress, doakan yang terbaik je. Semoga terus success AINAA beauty ♡

    13-07-2021
    Verified Purchase

    Share on

  • Avatar

    Ammar hakimi

    alhamdulillah , setelah guna aina serum and cleanser ada perubahan yang baik pada wajah. Bau dari serum and cleanser wangi sgt .

    29-05-2021
    Verified Purchase

    Share on

  • Avatar

    Noraini Abu Bakar

    Saya baru guna Ainaa Cleanser & Serum dalam seminggu. Masih baru & panjang lagi perjalanan untuk dapatkan kulit idaman. Perubahan awal yang saya nampak, setakat ni kulit saya kurang berminyak & nampak bermaya sikit. Terima kasih Ainaa Beauty.

    26-04-2021
    Verified Purchase

    Share on

  • Avatar

    muhammad nazirul

    Serum wangi and cepat serap, sangat bagus

    25-04-2021
    Verified Purchase

    Share on

  • Avatar

    mariamzahari

    First time pakai ??
    Mmg best ??

    11-04-2021
    Verified Purchase

    Share on

  • Avatar

    Puteri Ainin

    Saya baru pakai dua hari,jerawat yang naik warna putih tu dah kecut,best sangat pakai Ainaa serum dan ainaa cleanser?

    07-03-2021
    Verified Purchase

    Share on

    • Ainaa Beauty

      15-03-2021

      Hai Puteri Ainin, wahhh happnya baca feedback awak, alhamdulillah, semoga skin awak terus sihat dan bersih bersama AINAA ya.

      Lots of love,
      Kak Nurul

  • Avatar

    emmaelena84

    Sgt2 best cleaner dan serum.. Serum smpai pagi guna.. soft je kulit..

    04-03-2021
    Verified Purchase

    Share on

    • Ainaa Beauty

      15-03-2021

      Hai dear, wah alhamdulillah, semoga terus cantik bersama AINAA hehe

      Lots of love,
      Kak Nurul

Only logged in customers who have purchased this product may leave a review.

Shopping cart

0

No products in the cart.

error: Content is protected! ;)