Ainaa Beauty New Look πŸ’™
Previous
Previous Product Image

Ainaa Set Vital Care

RM199.00
Next

Ainaa Cleanser

RM45.00
Next Product Image

Ainaa Serum

RM65.00

Ainaa Serum

RM65.00

This oil-free serum is formulated specifically for skin renewal to continually reveal a fresher, healthier-looking skin. Hydrating formula helps to clear and treat acne without dryness or irritation. It also bring vibrant new skin for refined, smoother and translucent looking skin. Visibly improves uneven skin tone, dark spots and pigmentation. Skin looks energized, feel velvety smooth.

Hurry! only 26 left in stock.
Trust Badge Image

Description

Ingredients

Glycerin, Silanediol, Aqua, Salicylate, Propanediol, Chamomila Recutita, Cucumis Sativus Fruit Extract, Hydralyzed Elastin, Phenoxyethanol, Peg-40 Hydrogenated Castor Oil, Acrylates/C10-30, Alkylacylate, Crosspolymer, Parfum, Trideceth-9, Asparagopsis Armata Extract, Lauroyl Sarcosine, Saponaria Officinalis, Leaf/Root Extract, Menthol, Allantoin, Triethanolamine, Aloe Barbadensis Leaf Extract, Peg-35 Castor Oil, Humulus Lupulus Extract, Lavandula Angustifolia, Tetrasodium Edta, Ethylhexyglycerin, Boerhavia Diffusa Root Extract.

 

KelebihanΒ 

  1. Lebih muda dan mencerahkan kulit
  2. Mengurangkan pigmentasi
  3. Memudarkan jerawat
  4. Mengecilkan liang pori
  5. Meningkatkan pembaharuan

 

Net Volume

15ml

 

Weight

75g

 

No. KKM

NOT190108416K

 

 

Additional information

Weight 0.1 kg

Reviews

5 Star
100%
23 review(s)
4 Star
0%
0 review(s)
3 Star
0%
0 review(s)
2 Star
0%
0 review(s)
1 Star
0%
0 review(s)

Reviewed by 18 customer(s)

Sort by

  • Avatar

    Nur Asykin

    Ni adalah review kedua dari saya and botol ni nak abis guna dh. Alhamdulillah muka saya much better. Masih byk lagi kena rawat sebab break out teruk. Hope boleh jadi better balik la muka ni.

    24-09-2022
    Verified Purchase

    Share on

    Helpful?

  • Avatar

    Nurulfazah Jamaludin

    Alhamdulillah pori pori sy makin mengecil

    04-09-2022
    Verified Purchase

    Share on

    Helpful?

  • Avatar

    Nur Asykin

    Almost a week saya try serum ni and alhamdulillah ada perubahan sikit. Jerawat saya dh start kurang naik
    . Sekarang tgh proses nk hilangkan parut yg penuh muka ni

    06-08-2022
    Verified Purchase

    Share on

    Helpful?

  • Avatar

    Zulaikha Sofea

    Bila guna botol ke 2 selepas 1 bulan bru nmpk kesan dia. Jerawat pun dh kurang and parut tk de. Alhamdulillah.

    01-08-2022
    Verified Purchase

    Share on

    Helpful?

  • Avatar

    Nurul Jasman

    Memang dari dulu pakai serum ni..start muka burnout smpai bersih..ehee..tq aina

    14-07-2022
    Verified Purchase

    Share on

    Helpful?

  • Avatar

    Nuha kholit

    Alhamdulillah best sngat pakai dia rasa nipis je bila pakai

    04-07-2022
    Verified Purchase

    Share on

    Helpful?

  • Avatar

    Natasha An Nayra Shaharom

    Will never change new serum!

    20-06-2022
    Verified Purchase

    Share on

    Helpful?

  • Avatar

    nuridris8

    Saya guna Ainaa serum since 2019 until skang, dalam waktu tu ada juga try produk lain but kembali ke Ainaa becoz paling bagus baiki kulit sy yg kerap naik jerawat bila period. Thank you Aina!!

    02-03-2022
    Verified Purchase

    Share on

    Helpful?

  • Avatar

    Nurul Nadzirah

    so far sgt best guna ainaa serum ni, luka jerawat cepat kecut and rasa segar je kulit muka after pakai serum ainaa tu..produk ni mmg sgt ii bagus

    31-01-2022
    Verified Purchase

    Share on

    Helpful?

  • Avatar

    Farahin Khairudin

    Serum best, kulit tak rasa oily dah..and best bau dia wangi πŸ₯°

    08-12-2021
    Verified Purchase

    Share on

    Helpful?

Only logged in customers who have purchased this product may leave a review.

Shopping cart

0
image/svg+xml

No products in the cart.

Continue Shopping
error: Content is protected!