Ainaa Beauty New Look 💙

Penyertaan Ainaa Fantasi kini dibuka, peluang menang pakej umrah!

ainaa-fantasi

Akhirnya, yang ditunggu telah tiba! Ainaa Beauty dengan rasminya membuka penyertaan program Ainaa Fantasi, sebuah program realiti kecantikan. Program ini adalah hasil idea founder Ainaa Beauty sendiri iaitu Syafiqah Aina dan Hafiz Mahamad.

Program ini bertujuan untuk membantu mereka yang mempunyai masalah kulit seperti jerawat, kulit berminyak dan sebagainya. Yang paling menarik, anda berpeluang memenangi pelbagai hadiah seperti tajaan rangkaian produk Ainaa Beauty dan berpeluang ‘hangout shopping’ bersama Syafiqah Aina dan Hafiz Mahamad dalam tempoh tiga bulan.

Selain itu, daripada lima orang yang akan terpilih, seorang daripadanya akan memenangi hadiah utama iaitu tajaan pakej umrah bersama dengan team Ainaa Beauty! Untuk info, bulan Februari lepas Ainaa Beauty juga telah membawa seorang pengguna yang bertuah untuk menjalani ibadah umrah bersama-sama.

Syarat dan cara untuk menyertai Ujibakat Online Ainaa Fantasi.

  1. Penyertaan bermula dari 24 Ogos 2020 sehingga 26 Ogos 2020.
  2. Dibuka untuk Warganegara Malaysia, lelaki atau perempuan yang berumur 18 tahun ke atas.
  3. Agent dan Stokis Ainaa Beauty tidak layak untuk sertai.
  4. Hasilkan satu video berdurasi kurang dari 3 minit yang mengandungi maklumat berikut:
    • Nama ringkas, umur, tempat tinggal dan status.
    • Ceritakan masalah kulit anda, siapa inspirasi hidup anda dan kenapa?
  5. Upload video di Instagram anda (pastikan public profile) dan tag @ainaabeautyofficial #AINAAFantasi DAN hantar video tersebut ke group Telegram AINAA FANTASI VIDEO

Hanya lima orang yang akan terpilih ke peringkat akhir dah seorang yang akan memenangi hadiah utama. Jom ajak rakan anda untuk join Ainaa Fantasi, share artikel ini kepada mereka sekarang.

spread the word

Leave a Reply

RELATED ARTICLES

Shopping cart

0
image/svg+xml

No products in the cart.

Continue Shopping
error: Content is protected!